This is Front Row Living

Huur een appartement met een unieke kijk op het leven. Slaap lekker uit of ga sporten, organiseer een tuinfeest met vrienden op grote hoogte, en dat alles met heel Rotterdam aan je voeten! Kies uit honderden restaurants en terrassen, haal verse boodschappen in de Markthal. Pak de watertaxi naar huis. En zeg gelijk even gedag tegen de conciërge (hij heeft die reservering geregeld in je favoriete restaurant). Ga waar je wilt, doe wat je wilt. Dát is Front Row Living. 

Schrijf je nu in
frontview

Locatie

Pak de lift naar beneden en je staat meteen midden in de stad. Koffietentjes, bars, restaurants, terrasjes en de beroemde Markthal zijn allemaal om de hoek. Pak de watertaxi, elektrische fiets of loop er gewoon heen. En moet je de stad uit? The Terraced Tower staat aan een van de hoofdwegen, en het station is maar zeven minuten fietsen. Wat er dan ook het beste bij je levensstijl past, het kan! Je hoeft alleen nog maar te kiezen.

bekijk de kaart
Erasmusbrug
Centraal Station Rotterdam
Foodhallen
Park

11

Minuten fietsen naar het enige wat we niet in het appartement konden passen: een meer omringd door weelderige bossen.

11

Minuten met de watertaxi voor een film in Lantarenvenster, een hapje in de Foodhallen en cocktails in de Basement. Met je zaterdagavonden zit het wel goed!

7

minuten fietsen naar Centraal Station, mocht je toch ‘ns iets anders willen zien..

5

Minuten lopen naar de beroemde Erasmusbrug, je volgende oud & nieuwfeestje wordt dus sowieso een succes!

Huurappartementen

Er zijn verschillende typen appartementen te huur in The Terraced Tower, variërend van 55m2 tot 136m2. In totaal zijn er 258 appartementen en 122 parkeerplaatsen te huur. De huurappartementen zijn gesitueerd op de 1ste tot 22ste verdieping. In totaal zijn er 33 verdiepingen. Ontdek welke appartementen er zijn en wat ze zo uniek maakt! 

lees meer
The sky as your wallpaper

Wie heeft een TV nodig met dit uitzicht?*

*That's Front Row Living

Boat in the Backyard

Leg je sloep aan in je achtertuin*

*That's Front Row Living

Watertaxi

Met de watertaxi naar huis na een perfect avondje uit*

*That's Front Row Living

1 / 3

SCHRIJF JE NU IN

Kun je niet wachten om front row te wonen in The Terraced Tower? Bekijk de appartementen en schrijf je in!