Euromast park

Terras met hét uitzicht

Het beste eerst -

Elk appartement heeft een breed terras zodat je buiten kunt relaxen op welke verdieping je dan ook woont. Ontspan, lees, speel met de kids of nodig vrienden uit voor een borrel met een uitzicht. En, waarom ook niet, breng een toast uit op het leven!

view
1
Bicycle Home
2

Alle ruimte voor je fiets

Je fiets verdient wel een pauze na al dat rondtoeren door de stad. Ieder appartement heeft 2 persoonlijke fietsplekken in de fietsenstalling.

Sustainable Living
3

Duurzaam leven

The Terraced Tower voldoet aan alle laatste standaarden voor duurzaam wonen. Het gebouw is gasloos en past allerlei energiebesparende maatregelen toe. Zo wordt de energie voor de gedeelde ruimtes opgewekt met de zonnepanelen op het dak, en zijn er deelauto’s beschikbaar voor alle bewoners. Front Row Living is dus ook duurzaam living.

Leven in het hart van de stad

It's easy to get around -

Wanneer de stad aan je voeten ligt ben je zo waar je zijn wilt. Honderden winkels, koffiebars, restaurants, terrasjes en de beroemde Markthal om de hoek. Pak de metro, deel een auto of loop gewoon. The Terraced Tower staat aan een van de hoofdwegen, en Centraal Station is maar zeven minuten fietsen. Dus, wat zullen we gaan doen?

Coffee place
4
Sportschool
5

Loop naar de gym

Ga los, ga dansen en werk je zelf in het zweet! De sportschool ‘MyLife’ is letterlijk aan de overkant van de straat. Nu heb je echt álle mogelijkheden om in de beste vorm van je leven te zijn.

Boat in the backyard
6

Leg je sloep aan in de achtertuin

De Red Apple Marina is een kleine haven, perfect gelegen direct achter The Terraced Tower. Dus stap direct in je boot op een zonnige dag en vaar zo de Maas op!

Het uitzicht

Mooiste uitzicht van de stad -

Het is geen geheim dat wij het mooiste uitzicht van de stad bieden. Of je nu uitkijkt op de rivier of de stad, het constant veranderende landschap zal nooit vervelen. Wie heeft er dan nog een TV nodig?

view
7
Elevator
9

Lift met turbo

Stap in een lift met serieuze paardenkrachten onder de kap! Zoef naar je appartement en terug naar de lobby in no-time.

Underground parking
8

Ondergrondse parking en carsharing

Zoek nooit meer naar een plekje! Parkeer gewoon je auto in de ondergrondse parkeergarage. Er zijn 122 plekken beschikbaar. Heb je geen auto, maar kun je er af en toe wel een gebruiken? Pak een van de gedeelde auto’s die beschikbaar zijn voor alle bewoners. Snel en groen op weg!

VERHUURD

Alle appartementen zijn verhuurd.