Terraced Tower interior
Terraced Tower interior
Terrace Tower interior

1 / 3

TWEEKAMER-APPARTEMENT

Vorm je een klein huishouden en wil jij wonen met uitzicht op de stad of rivier? Kies dan een van de 94 tweekamerappartementen. Elke dag wakker worden met een compleet nieuw uitzicht, dat verveelt echt nooit. Deze appartementen hebben een breed balkon waar je op kunt zitten, relaxen en spelen. Ook de rest van het appartement is voorzien van alle comfort. Leef je uit in de volledig uitgeruste keuken met combi-oven, inductie-kookplaat, koelkast, diepvries en vaatwasser. Zowel de keuken als de badkamer hebben een luxe, moderne afwerking. Daarnaast is het appartement gasloos en energiezuinig. De perfecte plek - midden in de stad - om helemaal tot jezelf te komen.
Two room apartment

DRIEKAMER-APPARTEMENT

Ga je net samenwonen, heb je een gezin of zijn de kinderen juist allang de deur uit en wil je heerlijk wonen met de stad aan je voeten? Dan is een van de 139 driekamerappartementen perfect voor jou. In de grote slaapkamer word je elke morgen wakker met een compleet nieuw uitzicht: dat verveelt nooit. Daarnaast is er een logeerkamer, hobbyruimte of thuiskantoor: de mogelijkheden zijn eindeloos. Na een lange dag geniet je van je brede balkon. Die is net als de rest van het appartement voorzien van alle comfort. In de keuken heb je alles bij de hand: een combi-oven, inductie-kookplaat, koelkast, diepvries en vaatwasser. De keuken en de badkamer hebben allebei een luxe, moderne afwerking. En natuurlijk is het appartement gasloos en energiezuinig. Dat is wonen op de eerste rij!
Three room apartment

VIERKAMER-APPARTEMENT

Leef zoals jíj wilt in een van de 25 zeer ruime vierkamerappartementen. Straks drink jij je koffie met uitzicht op de Maas. Logeerkamer, studeerruimte of sportruimte? Kiezen hoeft niet! Met vier kamers is er ruimte genoeg voor een gezin, sociale vlinders die graag feestjes geven of hardwerkende ondernemers die hun werk mee naar huis willen nemen. Het wordt nog druk op jouw brede balkon. Ook de rest van het appartement is voorzien van alle comfort. Met combi-oven, inductie-kookplaat, koelkast, diepvries en vaatwasser heb je in de keuken alles bij de hand. De keuken en badkamer zijn luxe en modern en afgewerkt. Bovendien zijn de appartementen gasloos en energiezuinig. Alle ruimte en flexibiliteit dus die je nodig hebt om te kunnen leven zoals jij wilt.
Four room apartment

Volgens plan

Het valt moeilijk te missen, The Terraced Tower schiet uit de grond! Stukje bij beetje wordt de unieke vorm van het gebouw zichtbaar: modern, luxueus en licht. Het hoogste punt hebben we in november bereikt. Inschrijvingen voor de huurappartementen zijn geopend, dus schrijf je snel in. Bemachtig jij een van de plekken? Dan begint jouw Front Row Living in de lente van 2021!

Bekijk het aanbod en schrijf je in

2018

START BOUW THE TERRACED TOWER

2019

2020

OPLEVERING THE TERRACED TOWER

2021

SCHRIJF JE NU IN

Kun je niet wachten om front row te wonen in The Terraced Tower? Bekijk de appartementen en schrijf je in!