Verhuur

Dat is heel simpel! Hieronder vind je de procedure stap voor stap:

Stap 1: Controleer eerst of je voldoet aan de gestelde inkomenseis. Deze inkomenseis kun je verderop in deze FAQ terugvinden. Indien jouw inkomen te laag is, kunnen we je helaas geen woning toewijzen.

Stap 2: Kies jouw voorkeurswoningen via de woningzoeker. Klik op een woonlaag voor het overzicht van de verdieping en klik vervolgens op de woning waarvan jij de details wilt bekijken. Je kunt dan ook de woningplattegrond downloaden. Heb je een woning gevonden die past bij jouw voorkeuren? Dan voeg je deze toe aan je favorieten.

Stap 3: Ben je tevreden met jouw voorkeuren? Dan klik je links bovenaan de pagina op het hartje en vervolgens op “Voorkeur definitief maken” om de inschrijving te starten.

Stap 4: Na de inschrijving ontvang je een e-mail om een wachtwoord aan te maken voor jouw persoonlijke online dossier. Hierin voer jij de laatste twee stappen van de inschrijving uit: het aanvullen van de persoonlijke informatie en het uploaden van de documenten.

Mocht je vragen hebben, plan dan een persoonlijke online afspraak. Wil je een aantal van de appartementen bekijken? Bekijk dan alvast deze video of bekijk de eerder gegeven webinar.

De verhuurprocedure kent een aantal stappen:

De inschrijving
Ga naar “Inschrijven” en zoek in de kavelkaart naar jouw favoriete woningen. Wanneer je jouw voorkeurswoningen hebt toegevoegd aan jouw favorieten kun je bovenaan klikken ‘’Inschrijven” om verder te gaan met jouw inschrijving.

Wanneer je het inschrijfformulier hebt ingevuld en verstuurd, ontvang je een e-mail waarmee je een wachtwoord kunt aanmaken voor jouw persoonlijke online dossier. Waar je de gegevens kunt inzien en eventueel aanpassen.

Voorlopige toewijzing
We gaan op basis van jouw voorkeuren en ingevulde gegevens woningen toewijzen. Ontvang je een voorlopige toewijzing? Dan kun je deze accepteren of verwerpen.

Huurreservering | Acceptatie voorlopige toewijzing.
Als je de voorlopige toewijzing accepteert, word je gevraagd om een huurreservering te voldoen van € 75,-. Met deze huurreservering bevestig je de acceptatie en wordt de controle uitgevoerd.

Als je besluit het contract niet te accepteren of de door jouw gedeelde gegevens blijken na controle niet correct te zijn, vervalt de huurreservering en wordt deze niet geretourneerd.

Uploaden van je documentatie
Na het accepteren van de toegewezen woning kan je je documentatie uploaden. Als je deze hebt afgerond nemen wij je dossier in behandeling. Er wordt gekeken of de door jou ingevulde gegevens correct zijn en kloppen met de realiteit. Het gaat dan vooral om je identiteit, arbeidssituatie, inkomen en kredietwaardigheid.

Contract | Retour huurreservering
Als de finale controle is uitgevoerd ontvang je het huurcontract. De huurreservering wordt teruggestort nadat je het contract hebt ondertekend. Alleen als je het contract niet accepteert of er blijken onjuistheden te zijn met de ingevulde gegevens, vervalt de huurreservering en wordt deze niet geretourneerd.

Sleuteloverdracht
Nadat het contract is ondertekend word je geïnformeerd over de exacte datum van sleuteloverdracht en de verdere procedure. Het is mogelijk dat bij ondertekening van de huurovereenkomst nog niet duidelijk is wat de exacte opleverdatum van je woning zal zijn. Zo mogelijk ontvang je maximaal vier weken van tevoren deze uitnodiging.
 

Ja, om een woning te huren kun je de volgende inkomenseis als richtlijn aanhouden: je hebt een vast aantoonbaar bruto maandinkomen van ca. 3x de maandhuur inclusief vakantiegeld. Huur je samen, dan mag je het tweede inkomen voor 100% meetellen.

De inschrijving voor The Terraced Tower is gratis en kun je geheel vrijblijvend doen. Als we jou een woning voorlopig toewijzen, zullen we vragen om een huurreservering. De huurreservering is €75,-. Met dit bedrag reserveer je de woning en starten wij de finale controle op het dossier. De huurreservering wordt na de oplevering van het appartement weer teruggestort op jouw bankrekening.

Lees hier meer over in de Handleiding

Nee, je kunt alleen huren als je voldoet aan de inkomenseis. Je mag met maximaal 2 inkomens huren, die worden geteld als één gezamenlijk inkomen. Daarnaast mogen maximaal twee personen zich registreren op één adres. Tenzij je aan deze eisen voldoet, mag je niet huren als student. Je kunt helaas niet met garantstelling van een derde partij (ouders) huren.

Ja, dat kan.

Nee, het is alleen mogelijk om te huren met voldoende inkomen volgens de inkomenstoets, waarbij maximaal 2 inkomens tot een gemeenschappelijk inkomen gezien mogen worden. Ook mogen er niet meer dan twee huurders op een adres ingeschreven staan.

Voor de gezamenlijke ruimtes waar alle bewoners gebruik van maken worden bepaalde kosten gedeeld. Bijvoorbeeld voor onderhoud van het buitenterrein, schoonmaken entrees & trappen. Deze kosten worden betaald van de servicekosten. 

De servicekosten zijn circa €70,- euro per maand. Je ontvangt altijd hiervan een aparte opgave en jaarlijks een overzicht van de servicekosten. De samenstelling van de servicekosten is in een wettelijk kader bepaald. 

Nee, de prijs op de website is de kale huur. Voor water en licht sluit je zelf contracten af met energie- en waterleveranciers.

Je huurt voor minimaal 1 jaar vanaf de ingangsdatum van de huurovereenkomst. Daarna is de huurovereenkomst te beëindigen door de huurder, per de eerste van de volgende maand + 1 maand.

Na het eerste huurjaar heb je een opzegtermijn van 1 maand.

Alle parkeerplaatsen die we hebben zijn momenteel verhuurd of worden gereserveerd voor woningen met een huurprijs boven de 1625 euro. Het is dus helaas niet mogelijk om een  parkeerplaats te huren wanneer je een appartement huurt onder de 1624 euro. De gemeente verstrekt geen parkeervergunning.

Ieder appartement heeft 2 persoonlijke fietsenplekken in de kelder.

Wonen in The Terraced Tower heeft veel voordelen. Je hebt geen uitgaven aan (groot) onderhoud en als huurder hoef je niet te investeren in een nieuwe keuken of badkamer. En het risico van waardevermindering, financiering en rentewijzigingen, dat ligt bij de verhuurder.

Je weet als huurder waar je aan toe bent. Je bent flexibel, je hebt geen onverwachte lasten, geen financiële risico’s en na het eerste huurjaar heb je een opzegtermijn van 1 maand.

De woningen worden verhuurd door Wooove en TW3.

Contactgegevens Wooove:
TTT@WOOOVE.NL | 020-2615612

Contactgegevens TW3:
VERHUUR@TW3.NL | 010-3007117

Standaard betaal je geen borg. Alleen als je inkomenssituatie afwijkend is door een tijdelijk contract of als je ondernemer bent betaal je respectivelijk één maand of 3 maanden borg.

De woningen worden verhuurd in de vrije sector. Het is niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

Vanzelfsprekend voldoet The Terraced Tower aan de laatste duurzame standaard. Zo zijn alle appartementen gasloos en energiezuinig. Zonnepanelen op het dak genereren de energie voor alle gedeelde ruimtes. Je kunt ook groener reizen door gebruik te maken van de gedeelde auto’s.

The Terraced Tower is opgeleverd. Je kunt dus per direct huren. 

Het Maritiem district is een gewild stukje Rotterdam, bekijk voor meer informatie over de gebiedsontwikkeling op https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/maritiem-district/.

De Best Personal Deal betekent dat wij samen met jou gaan kijken wat voor jou de beste deal is. Wil je een mooie vloer tegen een aantrekkelijk tarief, een latere ingangsdatum of juist een verleidelijk aanbod om direct in te trekken? Het kan allemaal! Bespreek met ons de voorwaarden. Maak direct een afspraak om jouw persoonlijke deal te maken.

De woning

Het appartement wordt luxe en modern afgewerkt. De keuken is volledig uitgerust met combi-oven, inductie-kookplaat, koelkast, diepvries en vaatwasser. Ook de badkamer en toilet zijn van alle gemakken voorzien. Alle wanden zijn netjes afgewerkt met wit behang. De meeste appartementen hebben bij oplevering nog geen vloer. Verder is het appartement klaar om te betrekken!

Bij deze appartementen ligt er al een laminaatvloer: 45N46P46Q

Jazeker! We nodigen je van harte uit om de modelwoning of jouw beschikbare woning naar keuze te komen bekijken. Maak direct een afspraak met het verhuurteam.

De oppervlakte van de appartementen ligt tussen de 55m2 en 136 m2. In de woningzoeker kun je per huis de plattegrond bekijken. Je ziet hier dus niet alleen de volledige oppervlakte, maar ook de afmetingen per kamer.

De meeste afbeeldingen op de website zijn echt gemaakte foto's. Van sommige woningen zijn (nog) geen foto's gemaakt, dus hiervoor worden Artist Impressions gebruikt. Deze zijn bedoeld om jou een indruk te geven van hoe een woning er uit kan zien. 

Nee, alle woningen worden voorzien van een keuken met inbouwapparatuur en een comfortabele badkamer.

De appartementen worden opgeleverd met een Bruynzeel keuken. De keuken beschikt over een koelkast met vriesvak, combimagnetron, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap. De keuken heeft witte keukenkastjes en een aanrechtblad met beton- of zwart look.

De badkamer wordt opgeleverd met een ruime douche met waar mogelijk een glazen douchewand en/of glazen deur. Dit verschilt per appartement. De wanden zijn voorzien van wit tegelwerk en de vloer van antraciet tegelwerk.

De wanden in het toilet zijn voorzien van tegelwerk in de kleur wit tot 1,2 meter hoog. Daarboven is de wand afgewerkt met spuitwerk. De vloer is betegeld in de kleur antraciet.

De muren worden afgewerkt met glasvezel behang en worden wit afgesausd. Hier hoef jij, als huurder, dus niets meer aan te doen!

Ja, in de meeste woningen dien je zelf een vloer te (laten) leggen. Let op: hier zijn speciale eisen aan verbonden. Zo dient de vloer bijvoorbeeld geschikt te zijn voor vloerverwarming. In je huurovereenkomst staat exact opgenomen waar de vloer aan dient te voldoen. 
Bij overlast kan er te allen tijde een inspectie/controle worden uitgevoerd door de verhuurder. Mochten er naar aanleiding van deze controle aanpassingen nodig zijn, dan zijn deze voor eigen rekening. 

In deze appartementen ligt al een laminaatvloer gelijk aan de vloer in de modelwoning: 45N46P46Q. Ook is er de mogelijkheid om tegen een meerprijs per maand jouw woning te laten voorzien van een vloer. Samen kijken we naar jouw Best Personal Deal. 

Alle appartementen beschikken over vloerverwarming en vloerkoeling, middels stadsverwarming. Er zijn dus geen radiatoren in de woning, waardoor je nog meer ruimte hebt om de woning in te richten naar jouw smaak.

Nee, er is geen externe berging beschikbaar.

Helaas, alle woningen zijn verkocht.

De plafondhoogte in de woningen is circa 2620 mm.

Er komen glazen afschermingen met dezelfde hoogte als het hekwerk van de gevelbalustrade.

 

De minimale afmetingen zijn als volgt.

Liftdeur:

  • Deurbreedte 900mm
  • Deurhoogte 2300mm

Kooiafmetingen:

  • Kooidiepte 2200mm
  • Kooibreedte 1400mm
  • Kooihoogte 2500mm

Het is belangrijk rekening te houden met de liftdeur en niet enkel met de kooi. Tevens zullen de wanden van de lift tijdens de verhuizing bekleed zijn, waardoor deze iets kleiner (max. 5 cm zijn in elke richting) is dan hierboven vermeld.

Het hefvermogen van de lift is 1600 kg.

VERHUURD

Alle appartementen zijn verhuurd.